• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

Rundens Hold i Superligaen - 31. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet

Mesterskabet blev afgjort, men nedrykningskampen bliver en gyser helt til sidste sekund.

Pinsens runde i Superligaen bød på dramatik stort set over hele linjen, men hovedoverskriften er naturligvis FC Københavns 15. mesterskab til samlingen. Lyngbys skelsættende sejr over AaB og Brøndbys lussing til FC Nordsjælland vil imidlertid også blive husket i lang tid. AGF leverede også igen en ny mindeværdig præstation mod Randers, og bronzemedaljerne er nu deres at tabe.

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 31. spillerunde - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Mads Kikkenborg, Lyngby Boldklub (2)
Tiden må vise, om det bliver Mads Kikkenborg, der sikrer Lyngby en sæson mere i Superligaen, men mandag var han De Kongeblås redningsmand med flere klasseredninger mod AaB. Kikkenborg noterede sig for fem redninger i opgøret - flere af dem var med det yderste af neglene. 

Højre back: Willy Kumado, Lyngby Boldklub (1)
Den lynhurtige Lyngby-kant stod for en flot assist til 1-0-scoringen, og han voldte AaB store problemer i mandagskampen. I FC Nordsjælland kunne man ikke bruge Kumado, men han kan sagtens blive en profil i Lyngby - spørgsmålet er, om det bliver i Superligaen eller NordicBet Ligaen. 

Central forsvarer: Denis Vavro, FC København (3)
Hvis Denis Vavro havde ondt i hovedet tirsdag morgen, var det formentlig hverken på grund af for mange øl eller nattens festivitas, men alle de bolde, han headede væk mod Viborg. Vavro spillede intet mindre end en fantomkamp i domkirkebyen og stod i vejen for alt, hvad hjemmeholdet kom med. Slovakken kan godt bevæge sig lidt ud på glatis engang imellem, men han var tæt på fejlfri 2. pinsedag. 

Central forsvarer: Yann Aurel Bisseck, AGF (9)
Vi skal nyde AGF's jernmand, så længe vi har ham i Superligaen, for der er ikke mange spillere som ham. Yann Bisseck spillede en dårlig kamp mod FCK i forrige runde, men man skal da lige love for, at han var tilbage på sit bedste mod Randers. Var suveræn i duelspillet langs jorden og vandt alle sine luftdueller. Og nå ja, så kom han da også på måltavlen med en iskold afslutning lige udenfor feltet.

Venstre back: Blas Riveros, Brøndby IF (3)
Han får lidt røg en gang imellem, men mod FC Nordsjælland var Blas Riveros stærkt spillende, i hvad der kan have været hans sidste hjemmekamp. Lukkede godt ned for formstærke Ernest Nuamah, og det er bestemt ikke nogen selvfølge. 

Central midtbane: Mikkel Duelund, AGF (1)
Duelund er ofte god i Randers, og det var han så sandelig også tirsdag aften. Kom både på måltavlen, lavede en assists og var involveret i et tredje mål. Skabte ligeledes fire chancer og lykkedes med fire driblinger. Han vil gerne blive i AGF, og det skal klubben da bare udnytte med det samme.  

Central midtbane: Nicolai Vallys, Brøndby IF (6)
Det er lidt op og ned med Nicolai Vallys, men mod FC Nordsjælland pegede pilen kun én vej for Brøndby-stjernen, der fodrede Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden med målgivende afleveringer. 

Central midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland (4)
FC Midtjylland må være klar til at smide et par ekstra millioner på bordet for den svenske lejesvend, der både scorede og assisterede i målfesten mod Silkeborg. En Kristoffer Olsson på toppen er en markant profil for FC Midtjylland. 

Højre angriber: Emmanuel Sabbi, OB (2)
Den amerikanske offensivspiller er i forrygende form i øjeblikket, og med sine to scoringer mod AC Horsens er Emmanuel Sabbi nu oppe på at have fundet vej til netmaskerne fem gange i de seneste fem kampe. Han er spilleren, der kan sende OB i Europa. 

Central angriber: Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF (3)
Sikke en uge for Brøndby-angriberen! Fredag forlængede Mathias Kvistgaarden sin kontrakt og sikrede sig mere i lønningsposen, og mandag ødelagde han FC Nordsjælland med et hattrick. 21-årige Kvistgaarden er lige nu Brøndbys bedste kort i offensiven. 

Venstre angriber: Gustav Isaksen, FC Midtjylland (10)
Superligaens formodede topscorer føjede to mål til samlingen, og det er kun at gentage, hvad der bliver sagt uge efter uge - det er en forbandet skam, at Gustav Isaksen skal bruge sit krudt i Superligaens nedrykningsspil. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.