• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Ryan afslører iskoldt forhold til Kamil Grabara

Foto: Getty Images

De to FC København-keepere er ikke ligefrem perlevenner.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Målmandsduoen Kamil Grabara og Mathew Ryan er med afstand Superligaens bedste.

Men under den polerede overflade med to keepere i topklasse, så er forholdet mellem dem knap så rosenrødt. Kamil Grabara har selv ytret sig ret så markant omkring sin plads på holdet og forholdet til sin australske konkurreint.

- Jeg ser ikke nogen konkurrence om målmandsposten. Jeg har al mulig grund til at mene, at jeg er førstemålmand i FC København, sagde Kamil Grabara for nyligt til Tipsbladet.

Sådan blev det også. Den polske keeper står igen fast i FC København, mens Mat Ryan må nøjes med pokalkampe. Alt imens prøver de to målmænd at undgå hinanden på træningsbanen.

- Med alle de erfaringer jeg har gjort mig med andre keepere, så er det her det mest iskolde, som jeg har prøvet. Når jeg siger det, så er det ikke fordi, at det er gået hen og blevet flovt at være i, siger Mat Ryan til det australske medie Code.

De to konkurrenter til målmandsposten i FC København kan da også godt tale sammen, men det bliver ikke til meget mere end enkelte ordudvekslinger.

- Vi styrer uden om hinanden, men siger hej. Vi tager en samtale eller to på træningsbanen og komplimenterer hinanden ved en god redning. Men det strækker sig egentlig ikke meget mere ud over det.

- Han har gjort det ret klart, at han ikke gør sig særligt umage med mig, så jeg gør mig heller ikke særligt umage den anden vej, siger Mat Ryan.

Kamil Grabara kom for nyligt tilbage fra sin hovedskade, hvor han foruden pokalkampen onsdag aften mod Hobro IK, har stået samtlige kampe for FC København.