• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Rygtet til FCK og FCM: Jeg har aldrig hørt om det

Foto: Odense Boldklub

Han har været udråbt til et kæmpetalent i Sverige, som danske klubber også har luret på. Nu afmonterer han selv nogle af de mange rygter.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I 2020 brød 18-årige Armin Gigovic igennem i Allsvenskan.

Den svenske midtbanespiller blev dengang udråbt til et stort talent, og i sidste ende lykkedes det FK Rostov i Rusland at løbe afsted med Gigovic' underskrift, der var eftertragtet på grund af sine præstationer i Helsingborgs IF.

Men før russerne slog kløerne i den i dag 20-årige svensker, så blev FC København også meldt interesseret i Armin Gigovic. Svenske medier skrev om interessen, men overfor Tipsbladet forklarer Gigovic, at rygterne ikke havde noget særligt på sig.

- Lige nu har jeg ikke helt overblik over, hvad der skete dengang. Hvis de var interesseret, var de interesseret. Jeg bruger ikke så meget tid på det. Jeg forsøger bare at gøre, hvad jeg kan på banen og hjælpe klubben, som jeg spiller for. Hvis de var interesseret, så må de have været det, men det er ikke noget, jeg har hørt om, siger han.

Rygtet om et skifte til FCK blev ikke sidste gang, at Armin Gigovic og et skifte til Superligaen var en ting. Denne sommer blev FC Midtjylland også meldt ude efter ham, ifølge svensk medie.

- Jeg har lige hørt det fra dig, så jeg ved ikke, om jeg har set det før eller hørt om det. Jeg har ingen anelse, siger Armin Gigovic til Tipsbladet.

Midtbanespilleren havnede dog i sidste ende i Superligaen, da han på transfervinduets sidste dag landede en aftale frem til årsskiftet med OB. Her har han fået en flot start, og så drømmer han om at nå stjernerne.

- Mit næste skifte vil jeg hellere have skal være til en af de største ligaer i Europa. Lige nu har jeg det rigtig godt her, og vi slog også FC København, så nu kan vi da sige, at vi er bedre end dem. Jeg drømmer selvfølgelig, ligesom alle andre fodboldspillere, om at spille i en af de største europæiske ligaer.

- Siden jeg var lille har min favoritklub altid været Barcelona, så hvis jeg kan ende der, så går min drøm i opfyldelse.

Armin Gigovic er fortsat på kontrakt i FK Rostov frem til 2025, men han har suspenderet sin aftale, ligesom han gjorde i foråret, frem til årsskiftet, hvor han skal hjælpe OB.

Indtil videre er det blevet til fire kampe for den 20-årige midtbanespiller, der har spillet fuld tid på fynboernes midtbane i tre Superliga-kampe.