Video : Tipsbladet
Superliga

Sabbi lykkelig efter første OB-scoring: Det betyder alt

OB-offensivspilleren Emmanuel Sabbi kunne trøste sig med at blive valgt som kampens spiller af fansene og score sit første mål for klubben, da man måtte nøjes med 1-1 mod FCN.

Skarpheden manglede i flere situationer for OB i søndagens kamp mod FC Nordsjælland, som endte 1-1. Derfor var fynboernes Emmanuel Sabbi også meget ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr - og han var godt klar over, hvor problemet var.

Det fortæller han i et interview på OB's officielle hjemmeside.

Læs også:Uskarpe OB udnytter ikke overtaget mod FC Nordsjælland

- Vi blev snydt i dag. Vi skulle have udnyttet vores chancer. Vi var det bedste hold, og det er trist, at vi ikke fik de tre point, lyder det fra den nye OB-spiller, som dog selv var på pletten foran kassen, da han scorede Odense-klubbens mål.

Det var selvsagt noget, som han godt kunne bruge til noget.

Læs også:Bedst & værst: Stærk FCN-keeper snød OB for sejren

- Det betyder alt. Det er meningen, at jeg skal score mål, og når jeg får mulighederne, så skal jeg udnytte dem. Jeg brændte en tidligere i kampen, så jeg skyldte en - som jeg gav tilbage, fortæller Sabbi.

Endvidere blev søndagens fynske målscorer også kåret som kampens spiller af fansene på stadion, som en lille trøst efter de to missede point. 

Næste opgave for OB i Superligaen er mod AGF på udebane.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Michelsen til OB'erne: Skal ikke rende rundt og være jubelidioter

Læs også:Ærlig Sabbi kritiserer sig selv