• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Sæsonen er slut for Brøndbys Rezan Corlu

Sæsonen er slut for Brøndbys Rezan Corlu

Brøndbys offensiv-talent Rezan Corlu er ude for resten af sæsonen med slem skade.

Af Torsten Kjems Hansen
Da Brøndbys reservehold mandag vandt med 2-0 over FC København var der ikke kun glæde over sejren, for kort efter pausen i opgøret måtte Brøndbys 18-årige offensivtalent Rezan Corlu hjælpes skadet fra banen efter et sammenstød med en modstander. 
 
Nu viser det sig, at Corlus skade kommer til at kosten ham resten af sæsonen, da det ene korsbånd i knæet er revet helt over, hvilket betyder en lang periode med genoptræning. 
 
- Jeg er utrolig ked af det på Rezans vegne. Han har lige fået debut og scoret i Europa League. Han har set bedre og bedre ud til træning, og så sker det her. Det er dybt uheldigt, og jeg føler virkelig med ham, siger cheftræner Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.
 
- Omvendt er Rezan stadig meget ung og topseriøs omkring sin træning, så når den værste skuffelse har lagt sig, skal han nok komme hurtigt tilbage. Og vi vil selvfølgelig støtte ham på bedste vis undervejs.
 
Rezan Corlu debuterede for Brøndby IF tidligere på sommeren, da han  2. juli  var med i Europa League-kvalifikationskampen mod AC Juvenes/Dogana og oven i købet scorede et flot langskudsmål.
 
Anbefalede artikler

Superliga

Mere Superliga

Fokus