Video : Tipsbladet
Superliga

Salg nærmer sig: Randers vil købe en erstatning

Randers FC er klar til at gå i markedet, hvis man ender med at sælge den dygtige stopper Simon Graves.

Forsvarsspiller Simon Graves kan meget snart være fortid i Randers FC.

Transferrygterne kom fra Italien torsdag, og fredag morgen bekræfter Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, til Randers Amtsavis, at der er forhandlinger om et salg af Simon Graves.

Stopperens kommende klub - hvis skiftet falder på plads - er italienske Palermo, og lykkes kronjyderne med at sælge en spiller, som er en god og dygtig egenudviklet spiller, er man i markedet for en afløser.

- Ja, det er noget af det, vi kommer til at kigge ind i. Vi vil gerne sælge spillere, når der opstår en god mulighed for både klub og spiller, men det er også klart, at vi på det sportslige plan vil komme til at savne Graves, hvis et skifte bliver en realitet, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Simon Graves, 23 år, har kontrakt med Randers FC frem til sommeren 2024, så med godt halvandet år igen af aftalen virker det umiddelbart som et fint tidspunkt at sælge.

Foruden Graves har Randers FC Daniel Høegh og Hugo Andersson til det centrale forsvar, mens man også har 19-årige Mikkel Brund i førsteholdstruppen.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE