• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Sammy Skytte i ny klub og med ny frisure: Trængte til at prøve noget andet

Midtbanespiller Sammy Skytte har sagt farvel til Silkeborg og en fin hårpragt. Nu er han korthåret og ny i Horsens, som han mandag hjalp til at besejre FCK.

Af Kenneth Jensen

Den danske U21-landsholdsspiller Sammy Skytte vandt mandag aften med 2-1 over FC København i Telia Parken. Det var første gang i karrieren, at Sammy Skytte besejrede FC København.

Men det var ikke det eneste, der var nyt for den fysisk stærke boldspiller. Skytte, 21 år, spillede sin første kamp som AC Horsens-spiller, som han er blevet udlejet til fra FC Midtjylland, efter de danske mestre købte ham fri af nedrykkerne Silkeborg. Også frisuren var ny for Sammy Skytte, der har fjernet det karakteristiske hår og er blevet korthåret.

- Vi kan godt tolke en ny start i det (frisuren, red.). Jeg trængte til at prøve noget nyt - også med håret, så det røg af. Så må vi se, hvad der kommer til at ske fremadrettet med det her, siger Sammy Skytte til tipsbladet.dk og peger på det korte hår.

Midtbanespilleren sled og slæbte centralt i banen, hvor han sammen med resten af Horsens-holdet i flere større perioder i kampen sad på spillet. Først til sidst løb Horsens tør for energi, og så var FCK bare et misbrugt straffespark fra at få uafgjort.

- Vi mister overtaget til sidst, men FCK satser meget mere. De sætter flere offensive spillere ind, kaster flere frem i banen, og så ender vi med at stille os længere tilbage på banen. Der var flere, vi skulle holde øje med, og så var det bare en naturlig reaktion i kampen. Især mod FCK, der er et godt hold. Jeg har set mange kampe, hvor FCK har været bagud, og hvor de er kommet tilbage igen. Det er noget, de er ekstremt dygtige til, og derfor tror jeg, at alle - jeg vil ikke sige bange - frygtede lidt , at de ville lave en pind mere. Så vi kom til at stå for langt tilbage, siger Sammy Skytte.

Det store pres til sidst gjorde også glæden endnu større hos spillerne, da kampen blev fløjtet af. Men det var alligevel manager Bo Henriksen, der jublede mest. Han jublede så voldsomt, at han blev rygskadet og måtte efterfølgende have behandling for et hold i ryggen.

- Bo er en super dygtig træner, og en af hans spidskompetencer er helt klart at motivere og give spillere selvtillid og tro på tingene. Det er derfor, vi kan gå ind og gøre noget som det her. Jeg er helt vildt glad for at være under Bo - det er det, jeg har brug for, siger Sammy Skytte.

Sammy Skytte og AC Horsens' næste opgave er en hjemmekamp mod Randers FC.

Herunder kan du se, hvordan Sammy Skyttes hår sad, inden han blev klippet.

Og herunder den nye frisure - det er Skytte yderst til højre. Foto: Getty Images

Superliga

Mere Superliga

Fokus