Video : Tipsbladet
Superliga

Schwäbe tog spurten: Første gang jeg løb op i den anden ende

Brøndby-målmand Marvin Schwäbe var at finde i flokken omkring Mikael Uhre efter sejrsmålet til 2-1, og det plejer han bestemt ikke at gøre.

Brøndby slog søndag eftermiddag ærkerivalerne fra FC København med 2-1, hvor en af bagmændende bag sejren var den tyske målmand Marvin Schwäbe. Da han så bolden gå i nettet var han også pludselig blandt holdkammeraterne i jublen.

Det er ikke noget, som man plejer at se fra ham, fortæller han i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

Læs også:Avis: Brøndby havde kun administrative omkostninger på Pavlovic

- Det var faktisk første gang jeg som målmand løb op i den anden ende og jublede. Det var en helt fantastisk følelse. En derby-sejr i sidste sekund. En utrolig følelse, lyder det fra Marvin Schwäbe.

Læs også:FCK har nul point efter to kampe: Fischer afviser at de er et bundhold

Endvidere peger han på, at han ikke ønsker at tale for meget om sin egen præstation i kampen, men at det var en holdindsats, som var grundstenen i sejren, hvor alle kæmpede fra første sekund, forklarer tyskeren.

Til kampen var der ikke mere end 500 på stadion som følge af de restriktioner, som regeringen har lavet på kampe i Superligaen. Derfor var atmosfæren til kampen ikke helt, som Brøndby-målmanden havde håbet, erkender han - dog var sejren dejlig uanset.

Næste opgave for Brøndby i Superligaen er mod AC Horsens.

Læs også:Niels Frederiksen glæder sig over sæsonstart: Vi har fået vinger

Læs også:Brøndby-helt hilser tidligere FCK-angriber velkommen

Læs også:Solbakken efter nul point i to kampe: Der skal være pres på mig