Sen Kvistgaarden-scoring redder Brøndby i London

Brøndby spillede 1-1 mod Millwall efter en sen udligning af Mathias Kvistgaarden.

Superligaen gik på pause for længst, men derfor kan de danske klubber godt holde formen ved lige.

Det gjorde cheftræner-løse Brøndby denne lørdag, da man var en tur i London for at møde Millwall i en testkamp.

Her spillede Brøndby 1-1 efter en sen udligning af angriberen Mathias Kvistgaarden.

Starten mellem holdene var meget jævnbyrdig, hvor en fremragende redning af Mads Hermansen efter et kvarters tid sikrede, at Brøndby ikke kom bagud.

Simon Hedlund havde en stor chance efter en halv time, efter at han blev sat op af Nicolai Vallys. Svenskeren headede dog forbi mål.

Millwall headede sig i front kort inde i anden halvleg. Den føring holdt dog til det 87. minut, da Kvistgaarden sørgede for balance i regnskabet.