Brøndby får Randers-talent gratis
2016-01-03 19:03
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby IF meldes interesseret i den unge serber Vanja Vucicevic, som de blå-gule er villige til at betale 7,5 millioner for.

Brøndby har store drømme på den korte bane, og målet er, at der senest i 2018 skal et dansk mesterskab til den københavnske Vestegn. Men de blå-gule har også øje på fremtiden. Og er villige til at investere i den.

Tipsbladet.dk kunne tilbage i april fortælle, at Brøndby havde et godt øje til teenageren Liam Jordan, og Thomas Frank og co. er stadig meget interesseret i sydafrikaneren, der ifølge den engelske avis The Guardian er et af verdens 50 største talenter fra årgang 1998. Brøndby har dog flere yderst spændende talenter på blokken.

Søndag skriver Sportske, at den 17-årige serbiske angriber Vanja Vucicevic er brandvarm i Brøndby, og at de blå-gule skal være villige til at punge ud med hele 7,5 millioner kroner for at få stortalentet til Danmark i det igangværende transfervindue. Et beløb, der må siges at være i den høje ende for et 17-årig, ubeskrevet blad.

Vanja Vucicevic tørner til dagligt ud for klubben FK Cukaricki, der er på andenpladsen i den serbiske liga. Angriberen har endnu ikke fået sin debut på førsteholdet, men han er den største profil på klubbens ungdomshold, hvor han i efteråret scorede 16 mål og lavede otte assists. Han har kontraktudløb til sommer, så Cukaricki er meget åbne for at sælge til Brøndby.

Ifølge det serbiske medie er også Heerenveen interesseret i Vanja Vucicevic, men det er angiveligt Brøndby, der står med de bedste kort på hånden til at lande det serbiske stortalent.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO