Fire hold klar til kvartfinale i Copa America

Argentina, Chile, Paraguay og Uruguay er alle klar til kvartfinalerne i Copa America, mens Bolivia er ude.

Både Paraguay og Uruguay er videre fra gruppespillet i Copa America, efter at begge mandskaber torsdag vandt deres respektive opgør 2-0.

Dermed er begge hold klar til kvartfinalerne sammen med Argentina og Chile, selv om der stadig resterer en runde i gruppe A.

I torsdagens første opgør ved turneringen i Brasilien gjorde Uruguay kort proces mod Bolivia takket være et selvmål af Carlos Lampe i første halvleg og en scoring af Edinson Cavani i anden halvlegs 79. minut.

Cavanis scoring var den første af Uruguays i alt tre mål ved turneringen, der ikke var et selvmål.

Resultatet betyder også, at Bolivia allerede har udspillet sin rolle i dette års Copa America efter tre nederlag i tre kampe.

I gruppens sene opgør skulle Paraguay forsøge at få et resultat med hjem mod Chile, der før kampen endnu ikke havde tabt ved turneringen.

Og det lykkedes takket være en scoring i hver halvleg af Braian Samudio og Miguel Almirón.

De fem hold i puljen skal alle møde hinanden en gang i gruppespillet, hvor de fire bedste går videre til kvartfinalerne.

I gruppe B er hjemmebanefavoritterne fra Brasilien samt Colombia allerede gået videre.