• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Silkeborg IF forlænger med lovende forsvarstalent

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF og det 18-årige forsvarstalent har papirer på hinanden frem til 2026.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Alexander Busch skrev forrige år under på en seniorkontrakt med Silkeborg IF, og nu forlænger parterne samarbejdet frem til 2026, bekræfter klubben på deres hjemmeside.

Han har ved flere lejligheder optrådt på førsteholdet, og fik sin debut i 6-0-sejren over SønderjyskE tilbage i oktober. Nu har de indgået et langvarigt samarbejde:

- Vi ser ham som en kommende førsteholdsspiller, der er duelstærk, godt bygget og udstyret med en stærk mentalitet. Han har været hele vejen igennem vores eget system, og han har arbejdet hårdt for at komme hertil – vi er derfor rigtig glade for at have forlænget aftalen med ham, siger sportschef Jesper Stüker.

Alexander Busch kom til fra samarbejdsklubben Resenbro, og har indtil videre optrådt fire gange for førsteholdet. Den talentfulde stopper glæder sig også over forlængelsen:

- Det er dejligt, at tingene er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min udvikling her i SIF. Jeg føler, at jeg bygger lidt på hver eneste dag i et godt og udviklende træningsmiljø, og det er helt klart målet, at jeg vil presse mere og mere på for at få flere Superliga-kampe under bæltet.

Busch har primært været en del af U19-holdet og reserverne i denne sæson.