Silkeborg pressede på: Stolpen redder testsejr for Vejle

Magnus Mattsson var meget tæt på at blive redningsmand for Silkeborg i søndagens testkamp mod Vejle.

Der er gang i testkampene blandt Superliga-holdene, og for Vejle var der søndag eftermiddag modstand fra 1. divisionsholdet Silkeborg på menuen. Her blev det til en 1-0-sejr for vejlenserne.

Opgøret kunne dog sagtens have endt 1-1, da Silkeborg gjorde deres for at presse VB'erne. Særligt var en spiller som Magnus Mattsson i hopla, og det var da også ham, der fik sendt kampens sidste spark mod mål.

Det skete i overtiden på et frispark, hvor det var stolpen, der kom i vejen for Silkeborg-mandskabet - og derfor kunne Vejle gå fra banen som vindere, ligesom de også gjorde tidligere i vinterpausen i opgøret mod Aarhus Fremad.

Kampens enlige scoring kom i første halvleg efter 18 minutters spil, da Ylber Ramadani kom først på et indlæg fra Tobias Sommer og sendte bolden i kassen. På det tidspunkt var det efter en periode med Silkeborg på det meste.

Vejle mangler nu blot én kamp, inden Superligaen bliver genoptaget igen. Det er på tirsdag, hvor endnu en Superliga-nedrykker fra sidste sæson står klar i form af EfB. Derefter kan Constantin Galcas mandskab gøre klar til Superliga-opgøret mod AGF 2. februar.

Oprykkerne fra Vejle er på 10. pladsen i Superligaen.