Silkeborg sætter FCK på plads i første test

Det blev til en 2-0-sejr for Silkeborg over FC København, da de to mødtes mandag eftermiddag.

Superliga-klubberne er i gang med forberedelserne til den nye sæson, og mandag var det FC København og Silkeborg, der var i kamp mod hinanden. Her endte det med en sejr til sidste sæsons bronzevindere over mestrene med 2-0.

Begge scoringer kom efter pausen, hvor det første blev lavet få minutter inde i anden halvleg, hvor Oscar Fuglsang kom frem på venstresiden og ind i københavnernes felt, hvor han fik løftet bolden over Andreas Dithmer i FCK-målet.

Netop Dithmer havde seniordebut af den uofficielle slags.

Med godt 11 minutter tilbage af opgøret var det Frederik Carstensen, der kom frem på venstresiden, men i stedet for at forsøge selv, så spillede han den tilbage i feltet til Nicolai Vallys, som viste, at storspillet fra den seneste sæson ikke var glemt og scorede sikkert.

For begge hold var der stor udskiftning og plads til en del unge spillere for begge mandskaber.

Med til kampen for FCK var også Denis Vavro, som man endnu ikke kender fremtiden helt på endnu.

Nedrykkerne fra SønderjyskE var også i kamp, hvor de mødte en af deres fremtidige modstandere i 1. division, da de skulle op mod FC Fredericia. Her endte det med, at sønderjyderne måtte gå fra banen med et nederlag på 1-2.