Foto: Getty Images
Superliga

Simsir om lejeophold i Norge: Skulle lige sluges

Aral Simsir kan godt se meningen med, at han skulle udlejes - men til at begynde med var det ikke så let.

Aral Simsir har i denne forårssæson leveret flotte præstationer for FC Midtjylland efter sin tilbagekomst fra to lejeophold i norsk fodbold hos henholdsvis Jerv og Lillestrøm. Turen nordpå var dog ikke lige det, som han havde mest lyst til.

Det fortæller han om i et portræt på FCM's hjemmeside.

- Det var meget hårdt for at være ærlig. Det er jo her, at man har været i så mange år, og at man så skal væk. Den skal lige sluges. 100 procent. Men man skal også se sig selv i øjnene og være ærlig overfor sig selv, siger han og fortsætter:

- For det vigtigste for en, det er 100 procent at spille, lyder det fra offensivspilleren.

Den første tid var i Jerv, hvor han beretter om, at han var meget alene, og at tilværelsen mest gik med at stå op, tage til træning og så tage hjem og se en film eller lave mad for den 20-årige tyrker.

I den seneste tid er der også blevet lagt en del på det rent fysiske. Særligt i forhold til at løbe i den forstand, at det handler om at kunne blive ved og ved i løbet af kampene.

Simsir er blevet noteret for ét mål og fem assister i dette forår for midtjyderne. Det første officielle seniormål for FCM kom i kampen mod Lyngby.

Lejeopholdene i Norge kom endvidere lige efter, at der havde været bud på ham fra den tyrkiske storklub Trabzonspor. Det blev ikke til noget, hvorefter Simsir også være åben omkring, hvordan han havde det. Læs mere om det her.