• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Sisto-snak gjorde kæmpe indtryk på ung FCM'er: Han ramte virkelig plet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Da Pione Sisto lige var kommet til FC Midtjylland, havde han en snak med Jens-Lys Cajuste, som gjorde stort indtryk på den unge svensker.

Af Ole Hoffskov

Pione Sisto er vendt tilbage til FC Midtjylland, og han skal være én af de bærende spillere i den danske mesterklub i denne sæson. Det samme skal midtbanetalentet Jens-Lys Cajuste, der har udviklet sig markant det seneste halve års tid.

Netop Pione Sisto sender Cajuste mange venlige tanker i retning af. Den danske landsholdsspiller har nemlig været dygtig til at drysse ud af sin erfaring fra efterhånden mange år på topplan.

Sisto har blandt andet været medvirkende til, at den 21-årige svensker tør være helt rolig i pressede situationer.

Læs også:Leder: FC Københavns fremtid er på spil efter Solbakken-fyringen

- Det er noget, der er vokset for mig, og som jeg har arbejdet med. Jeg vil kalde det bravery, og det er noget, jeg har udviklet, og som har udviklet sig for mig over tid, forklarer Jens-Lys Cajuste til Tipsbladet.

- Da Pione Sisto lige var kommet hertil, havde jeg en snak med ham. Og der sagde han noget, der virkelig gav mening for mig. Han sagde: 'Du kan være bange og tabe bolden, eller du kan være modig og tabe bolden.' Når man vender det sådan, er der ingen tvivl om, hvad jeg helst vil.

- Jeg synes virkelig, Pione med den sætning ramte det mindset, jeg gerne vil have. Hvis man er modig og gør alt, hvad der overhovedet står i ens magt for at lykkes, og man så fejler, så er det ok. Det er sådan, mit mindset er og skal være.

Læs også:Zanka: Jeg har skrevet kontrakt med FCK, ikke Ståle Solbakken

- Det er fedt, at det lykkes. Og hvis jeg så taber bolden, fordi jeg har forsøgt at gøre noget godt for holdet, så er der ikke noget problem. Vi begår alle fejl, vi taber alle sammen bolden. Selv Messi taber bolden. Mange gange.

Du kan læse hele det store interview med Jens-Lys Cajuste i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Her fortæller svenskeren blandt meget andet også om sin opvækst i Kina. I avisen får du også et interview med AaBs nye stjerne Oscar Hiljemark, alt om Ståle Solbakkens fyring i FC København, en analyse af Carlo Ancelotti og Evertons succes - og meget, meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet om fredagen.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:FCK-anfører begræder Solbakkens exit: Jeg beundrer ham meget

Læs også:Forsigtig William Kvist om trænerjagt: Jeg er fortrøstningsfuld

Læs også:FCK-back fraværende fra træning: Arbejder på klubskifte

Læs også:Falk fastslår: Jeg elsker Varela, jeg elsker Pep Biel, og jeg elsker Oviedo

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus