• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SL-boss slår fast: Skifter ikke til konkurrent

Foto: Getty Images

Direktør Henrik Tønder fortsætter i Vejle Boldklub, slår han fast og skyder dermed det mulige skifte til SønderjyskE ned.

Af Anders Dehn

Fodboldens transferhistorier plejer at handle om spillerne, men i løbet af den seneste måneds tid har en af dem handlet om en direktør. Nærmere bestemt Vejle Boldklubs Henrik Tønder.

Han var i spil til et lignende job i SønderjyskE, der skal sætte fremtidens hold af ledere, herunder en ny administrerende direktør. Klubben indrømmede også over for TV3 Sport, at Tønder var "et godt navn".

- Jeg må da absolut smile og sige, at Henrik Tønder kender jeg rigtig godt, så det er fortjent, at han bliver nævnt som et emne. Så må I prøve at spørge Henrik om det. Det er et godt navn, synes jeg, og jeg kan kun sige det bedste om Henrik, så det ville være fint, hvis han er på den snævre liste, når vi kommer videre, sagde han.

Men det bliver ikke Tønder, der skal føre SønderjyskE videre. Det slår han selv fast i en videopodcast fra fanklubben VB FAN KØBENHAVN. 

- Skal jeg lige lave en breaking?, spørger Henrik Tønder, netop som værten er ved at runde udsendelsen af.

- Jeg er der også næste år.

Udmeldingen får de medvirkende VB-fans til at juble, og en af dem siger med et smil: "Så lover vi til gengæld, at vi også er der næste år, Henrik."

Dermed fortsætter jagten altså for SønderjyskE, der ikke kun skal bruge en ny direktør. Også rollen som sportschef skal genbesættes, efter Hans Jørgen Haysen forlod klubben tidligere i år.

Klubben kommer dog formentlig til at ændre i rollerne. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020