Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub forhandler om slovensk back

19-årig slovener er på vej til Viborg FF.

Superliga-klubben Viborg FF har i indeværende transfervindue fået tilgang af angriberen Anosike Ementa, og noget peger i retning af, at klubben fra domkirkebyen snart kan præsentere et nyt navn.

Ifølge Tipsbladets oplysninger forhandler Mads Agesen og co. med den slovenske klub NS Mura om et køb af den 19-årige venstre back Srdjan Kuzmic.

Sloveneren kan også dække højre back-positionen.

Viborg og Mura har holdt samtaler de seneste dage, men en aftale er langtfra lukket. Dog er der optimisme i forhold til, at en handel snart bliver til virkelighed.

Kuzmic kan dermed formentlig dele omklædningsrum med landsmanden Zan Zalatel, som i øvrigt repræsenteres af samme agentfirma, MSC Group. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er stor interesse for Viborg-profilen Anton Gaaei, og han har selv erkendt, at den hollandske storklub Ajax har kig på ham.

Hvis et stort bud lander på Agesens bord, bliver det svært at afvise, og derfor er man formentlig begyndt at kigge efter en ny back.

Kuzmic står noteret for i alt 26 kampe for Mura. Han har en del ungdomslandskampe på cv’et, herunder to for U21-landsholdet.

Mura sluttede på femtepladsen i den bedste slovenske række i sidste sæson.

Kuzmic og Mura har papir på hinanden til sommeren 2025.