Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub har handlet massivt ind: De er svækket

Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen mener, at OB er kommet svækket ud af transfervinduet.

Superliga-klubben OB har haft gang i noget af et transfervindue, hvor man har sagt farvel til spillere som Mads Frøkjær-Jensen og Yankuba Minteh, mens en masse navne er kommet ind den anden vej, herunder Rami Al-Hajj, Leeroy Owusu og Sven Köhler.

Sæsonstarten har været blandet for odenseanerne, og de indtager syvendepladsen i Superligaen. Selvom de har fået tilgang af mange nye spillere, vurderer Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen ikke, at holdet er blevet forstærket - tværtimod.

- Der har været massiv tilgang og afgang, så det er noget af et vindue at skulle holde styr på. Det man kan sige om de spillere, de har mistet, er, at det er spillere med kvalitet. Der er ikke mange spillere, som er kommet til OB, som vi kender, siger KEP i Viaplay-studiet.

- Der er sket rigtig meget, men jeg tænker, at det her OB-hold skal have tid til at spille sig sammen. Det er meget svært at blive klog på OB. Jeg kan godt konkludere, at de er svækket på det, der er kommet ind i forhold til det, der er røget ud.

Du kan høre hele analysen af OB’s ageren i transfervinduet i videoen øverst i artiklen.