Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Slagter AGF: Skal det ske, før man fatter noget?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Af Mikkel Fuhr Nielsen

AGF har sig selv at takke for, hvis det bliver til nedrykning i denne sæson.

Torsdag aften indkasserede de endnu et nederlag til Vejle, og har således ikke vundet en Superliga-kamp i de seneste 12 spillerunder.

- Grunden til, at jeg siger chokeffekt, det er... Hvad kan man gøre nu og her? Der er snak om, er det spillerne? Er det træneren? Er det sportschefen? Hvad er det, der er galt i AGF?

- Der er noget galt med det hele. Vi må sige, at når vi ser på den kamp, som Ken [Ken Ilsø, red.] sad og kommenterede, og han ikke har noget positivt at komme med ud over et angreb, så er der ikke meget at komme efter og hænge sin hat på, siger fodboldekspert Stig Tøfting efter kampen.

- Så siger jeg bare, skal der sprænge en eller anden bombe, før man fatter hvad der foregår?

Før forårssæsonen gik igang havde de fleste dømt Vejle Boldklub og SønderjyskE døde og begravet i nedrykingskampen, men AGF har i den grad spillet sig selv med ned i suppedasen.

SønderjyskE er rykket ud af ligaen, men med to spillerunder igen og tre point mellem AGF og Vejle Boldklub, så er alt fortsat åbent om den sidste nedrykningsplads.

De dårlige præstationer har selvsagt fået pilen til at pege i retning af cheftræner David Nielsen. Selvom rygerne om en fyring har svirret i flere uger, så er Stig Tøfting og hans to kollegaer Ken Ilsø og Kenneth Emil Petersen mere usikre på, om han bliver fyret, mens sæsonen fortsat er igang.

Trioen har tilgengæld mere dystre fremtidsudsigter for David Nielsen, når sæsonen er gået på hæld.

AGF møder Viborg FF på udebane søndag, inden de tager imod FC Nordsjælland ugen efter i sæsonens sidste kamp. Vejle Boldklub mangler FC Nordsjælland og OB.

Du kan se hele studiet om AGF i afspilleren ovenfor, hvor Stig Tøfting mildest talt er forarget over tingens tilstand.