• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Sloth om AaB-nedtur: Ved ikke om Wieghorst bærer nag

Foto: Getty Images

Casper Sloth mistede sin plads på holdet i AaB under Morten Wieghorst, og midtbanespilleren er usikker på, om det skyldes tidligere episoder.

Af Mads Bye Marboe

Casper Sloths nedtur i AaB startede for alvor, da Morten Wieghorst blev cheftræner, og han har svært ved finde ud af, om træneren bærer nag over, at han i sin tid forlod AGF. Det siger han til morethanaclub.dk.

Midtbanespilleren rykkede i 2016 til AaB efter et ikke prangende ophold i Leeds, og han spillede en del kampe under Lars Søndergaard. Men Søndergaard blev fyret efter et halvt år, og så blev Morten Wieghorst ansat.

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Wieghorst og Sloth havde tidligere arbejdet sammen på U21-landsholdet, og træneren var netop blevet hentet til AGF, da Sloth i 2014 blev solgt til Leeds.

Flere år senere har den forhenværende landsholdsspiller svært ved at svare på, om netop skiftet væk fra århusianerne var årsagen til, at Wieghorst ikke ville bruge ham i AaB.

Læs også:AaB henter tidligere Helsingør-træner ind som assistent

- Altså det med spildt talent synes jeg er svært. Jeg synes egentlig, jeg har gjort det fint. Men så kommer jeg tilbage til AaB, og så kommer Morten Wieghorst, som jeg følte, at jeg havde et fornuftigt forhold til. Jeg havde jo spillet for Morten på U21-landsholdet, men i AGF ville han nok gerne have, at jeg var blevet, da jeg skiftede.

- Men altså jeg ved ikke, om man stadig bærer nag over sådan nogle ting i fodboldverden. Det kunne jeg ikke forestille mig, man gjorde ,når man selv har været spiller. Han har trods alt selv spillet fodbold, så han ved, hvordan det er, fortæller Sloth til fanmediet.

Casper Sloth skiftede siden til Silkeborg IF og skotske Motherwell, men han har været uden klub det seneste halve år.

Læs også:Casper Sloth: Jeg vil til enhver tid spille for AGF

Læs også:Efter nedrykning: Hobro fyrer salgsdirektør

Læs også:Tidligere AaB-træner rykker til spansk fjerdedivisionsklub

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus