• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Søger væk fra FCK: De virker ikke interesserede

Foto: Getty Images

Den svenske målmand forventer at forlade FC København til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

FC København skal med stor sandsynlighed på jagt efter flere nye målmænd til sommer. 

Kamil Grabara forventes at blive solgt, og reservemålmand Karl-Johan Johnsson har nu også meldt ud, at han forventer at forlade FC København efter denne sæson, hvor den 33-årige svenskers kontrakt udløber. 

- Der er ikke blevet besluttet noget endnu, så vi må se, hvad der sker. Det er lidt uvist. Jeg har ikke hørt noget fra klubben, da vi ikke har haft nogen snak. Så de virker ikke interesserede i at forlænge, mens vi også ønsker at prøve noget nyt. Tiden er kommet til at lede efter noget andet, lyder det, ifølge Fotbollskanalen, fra Karl-Johan Johnsson. 

Karl-Johan Johnsson fik chancen i fire Superliga-kampe i begyndelsen af sæsonen, da Kamil Grabara pådrog sig en alvorlig skade, men FC København hentede herefter australske Maty Ryan, og dermed røg Karl-Johan Johnsson tilbage på bænken. 

- Det gik godt for mig i starten (af tiden i FC København, red.), og jeg havde et fint niveau, men i de seneste to sæsoner har jeg fået mindre spilletid, end jeg havde håbet på. Samtidig har vi gjort det godt som hold, Kamil har været god, og vi har fået en god struktur. Men jeg havde ønsket, at jeg ville have spillet flere kampe, siger Karl-Johan Johnsson. 

Karl-Johan Johnsson peger afslutningsvist på, at han ideelt set gerne vil fortsætte karrieren i udlandet, hvorfor en retur til Sverige ikke er førsteprioriteten. 

Den svenske målmand, som FC København hentede i franske Guingamp i 2019, er også åben for at rykke til en anden dansk klub, da han føler sig godt tilpas i Danmark.

Svenskerens førsteprioritet er dog at prøve kræfter med en ny liga, lyder det i interviewet med Fotbollskanalen.