• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE-boss jubler over tilgange: Nu skal et par spillere afskibes

SønderjyskE forventer at sige farvel til en række spillere efter flere tilgange denne sommer.

Af Ole Hoffskov

De fleste sportschef taler om, at de meget gerne vil have truppen på plads tidligt i transfervinduet. Det lykkes for de færreste.

I SønderjyskE ser det dog ud til, at man er kommet i mål. 

Haderslev-klubben fik meget tidligt en tidligere FC Midtjylland-trio bestående af Mads Albæk, Rilwan Hassan og Patrick Banggaard i stalden, og desuden er Justin Plautz og senest Frederik Schram kommet til. Søndag lagde Glen Riddersholms tropper fra land med en 2-1-sejr over Randers FC.

- Jeg er en meget tilfreds sportschef lige nu, men der er stadig arbejde at gøre i resten af vinduet. Vi har fået nogle gode spillere ind, og nu kan det være, vi skal have nogle stykker ud. Sådan er det i et transfervindue. Der handler det om hele tiden at opgradere truppen i forhold til startopstillingen og dem, der står lige bagefter i køen, og så vil der altid ske en udskiftning, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

SønderjyskE-bossen fortæller, at han forventer at afskibe to-tre spillere, og det tæller forsvarsspilleren Joao Pereira og angriberen William Tchuameni.

- Joao kender vi godt, og han var med i vores sølvsæson, men han har ikke helt fået den rolle, vi og han havde håbet. William er en ung spiller, som skal have nogle kampe for at udvikle sig, så det er naturligt, vi også kigger efter en ny klub til ham, fortæller sportschefen, der også gerne vil udleje en eller flere unge spillere, som klubben stadig tror på på lang sigt.

Det er dog ikke kun de yderste mandater i truppen, der kan stå foran et farvel i SønderjyskE. Haderselv-klubben har endnu ikke landet en transfersum denne sommer, og der skal jo penge i kassen.

- Vi har nogle profiler gående, som vi ved er interessante for andre klubber, og vi er forberedte på, at der kan komme et bud, vi ikke kan sige nej til. Jeg kalkulerer som udgangspunkt med at sælge én spiller hvert år, og det har jeg ikke gjort endnu, så på den måde kan du selv regne ud, hvad jeg forventer, der sker.

- Men det er også vigtigt at slå fast, at vi nu har en forretning, der gør os i stand til blankt at afvise de bud, vi ikke mener lever op til de forventninger, vi har. Får vi ingen gode bud, sælger vi ikke, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE møder AaB på udebane på søndag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus