• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Midtbanespilleren Jacob Tjørnelund fik Superliga-debut for SønderjyskE i weekenden. I dag har klubben forlænget hans kontrakt og forfremmet ham til Superliga-truppen.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Jacob Tjørnelund blev skiftet ind i det sidste minut af SønderjyskE's kamp mod AaB i lørdags. 18-årige Tjørnelund fik dermed sin Superliga-debut for sønderjyderne, der tror så meget på Haderslev-talentet, at han i dag har forlænget sin kontrakt med klubben og er blevet indlemmet i Superliga-truppen.

- Jacob kan spille såvel i venstre side af forsvaret som på midtbanen, han er teknisk dygtig og meget hurtig. Han har gennemgået en flot udvikling dels på U/19 frem til sommerferien og så på DS holdet under Hans Jørgen Haysens ledelse her efter sommerferien. Han har en fantastisk indstilling til sin sport og vi glæder os til at videreudvikle ham foreløbig i de kommende knap tre år, siger sportschef Ole Nielsen.

Tjørnelunds kontrakt med SønderjyskE gælder frem til sommeren 2013, men frem til sommeren 2011 koncentrerer han sig sideløbende med fodbolden om at gøre gymnasiet færdig, hvorefter han bliver fuldtidsprofessionel. Jacob Tjørnelund har altid spillet i Haderslev FK, SønderjyskE's moderklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus