• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Sønderjyske-træner stopper i klubben til sommer

Foto: Getty Images

Claus Nørgaard stopper som cheftræner senest til sommer, når hans kontrakt udløber med klubben. Det meddeler han efter nederlaget til FC København.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sønderjyske gik søndag aften på julepause med noget af en mavepuster, da de søndag aften tabte med hele 0-3 på hjemmebane til FC København. Robert Skov stod for alle kampens mål.

Efter kampen blev Sønderjyske Claus Nørgaard konfronteret med efteråret, som har budt på 22 point i 20 kampe. I den forbindelse kom Claus Nørgaard med en noget overraskende melding. Han har nemlig meddelt klubben, at han ikke har lyst til at forlænge kontrakten med sønderjyderne, der udløber til sommer.

- Jeg har meddelt Hans Jørgen Haysen (Sønderjyske-direktør, red.), at jeg ikke ønsker at forlænge min kontrakt. Jeg har lyst til at prøve noget nyt. Jeg tror, at der er tre trænere i Superligaen, der har siddet længere end jeg. Det har været spændende og lærerige år, men det har også været hårde år, siger Claus Nørgaard til Eurosport 2. 

Claus Nørgaard ville ikke forholde sig til, om han kunne være færdig som Sønderjyske-træner allerede i løbet af vinterpausen. Han har udelukkende meddelt klubben, at han ikke ønsker at forlænge kontrakten. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus