• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE vil låne bane af Serie 4-klub: Det er demotiverende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Træningsbanerne i Haderslev er ifølge Glen Riddersholm så dårlige, at SønderjyskE nu håber, at Superliga-holdet kan låne en kunstgræsbane i en Serie 4-klub.

Af Anders Dehn

Det er ikke nogen hemmelighed, at Glen Riddersholm er træt af forholdene for SønderjyskE's Superliga-trup. Især træningsbanerne er for dårlige, mener cheftræneren, så nu håber klubben, at den kan låne en kunstgræsbane hos en lokale serieklub, skriver JydskeVestkysten.

Det er helt konkret Toftlund IF, hvis seniorhold frister en tilværelse i Serie 4, men som har en kun to år gammel kunstgræsbane. Den skulle være bedre end de græs- og kunstgræsbaner, SønderjyskE har til rådighed i Haderslev.

Læs også:Riddersholm revser SønderjyskE's træningsbaner: Spillere bliver skadet

På førsteholdet er ti spillere enten skadet eller tvivlsomme til den kommende rundes kamp mod AGF. Det er de dårlige baners skyld, mener Riddersholm.

- Vi skal have fundet en løsning på det. Det er demotiverende. Der er nogle ting, der har overhalet os, men det er noget, vi arbejder på i kulissen, det ved jeg. Jeg er altid som udgangspunkt positiv, men det her gør ondt. Vi italesatte det for et år siden, men står stadig med samme udgangspunkt, siger træneren til JydskeVestkysten.

For præcis et år siden var meldingen fra Haderslev Kommune, der ejer anlægget, som Superliga-truppen benytter, dog afvisende. Som borgmester H.P. Geil sagde:

Læs også:SønderjyskE vil have nye træningsbaner: Borgmesteren afviser

- Det er da et fromt ønske. Sportschef Hans Jørgen Haysen har været til møde hos os og forklaret os om ønsket, så det er vi bekendt med. Det er bare således, at vi i morgen  vedtager et budget, hvor vi skal spare 50 millioner kroner.

- Vi kender ønsket, men der kan ikke blive plads i 2020. Det må vi erkende. Som kommune tager vi os af de primære institutioner og anlæg, og så er vi godt klar over, at der er nogle forhold, der kan være mere optimale.

De udfordrende vilkår til trods har SønderjyskE hentet 13 point i Superligaen i denne sæson. Det er nok til en delt førsteplads. Næste opgave er altså AGF på mandag.

Læs også:Bitter Superliga-anfører efter karrierestop: Det har været helt forfærdeligt

Læs også:Superligaens bedste: Jesper Lindstrøm bringer sig i front

Læs også:Karantæner - hvem er ude?