• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Solbakken erkender interesse for Shakhtar-forsvarer

Foto: Getty Images

Det lader dog til, at det kan blive svært for FC København at få fat i Khocholava fra Georgien.

Af Oliver Okstrøm

Hos FC København er man i øjeblikket i fuld gang med at finde forstærkninger til klubben, og en af de spillere, som nu bliver sat i forbindelse med den danske hovedstadsklub er den 27-årige georgiske midterforsvarer David Khocholava fra Shakhtar Donetsk.

I et interview med B.T. erkender FCK-manager Ståle Solbakken da også, at han er interesseret i spilleren. Dog lader det ikke til, at det er en nem mand at få til klubben.

Læs også:FCK har truppen til første test klar: Viktor Fischer er med

- Det er en spiller, som nok lige i øjeblikket er et stykke uden for vores rækkevidde. Det er en spiller, som vi har fulgt. For et år siden var Johan Lange og jeg i Ukraine for at se på ham, siger han og fortsætter:

- Men efter det har han spillet rimeligt fast. Og han spillede i semifinalen mod Inter. Det var et dårligt tegn, lyder det fra Ståle Solbakken.

Læs også:Solbakken tabte slaget om Sisto: Vi kan blive udkonkurreret igen

Den norske manager peger endvidere på, at hvis det lykkes for klubben at komme med i Europa League-gruppespillet, så vil man se på, hvorvidt FCK mangler en defensivspiller mere, som godt kunne blive en midtstopper.

Manglen på en forsvarsspiller er kommet efter salget af Sotirios Papagiannopoulos, men det bekymrer ikke Ståle Solbakken, da han ser Nicolai Boilesen som en mulighed i det centrale forsvar.

For få dage siden var FCK tæt på at hente Pione Sisto, hvilket gik i vasken lige inden underskriften skulle på kontrakten. Nyt til kant-positionen er dog ikke noget, som Solbakken er voldsomt opsat på at forstærke, fastslår han.

Læs også:Overblik: AGF, SønderjyskE og FCK's svære veje mod gruppespillet

Læs også:FCK henter analytiker i Premier League

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020