Foto: Getty Images
Superliga

Solbakken vil flytte brikker på holdet: Der skal mere fysik ind

FC Københavns manager Ståle Solbakken løfter lidt af sløret for, hvad han er på udkig efter til næste sæsons trup.

FC København kan ikke længere nå at blive mestre i denne sæson, og derfor handler det nu for manager Ståle Solbakken om at få andenpladsen på plads. Derefter skal han have et hold klar, som kan tage mesterskabet i næste sæson.

I den forbindelse er han opmærksom på, at der skal ske nogle ændringer på holdet. Det fortæller han i et interview på TV3 Sport.

Læs også:LIVE: 0-0 ved pausen i Parken trods chancehav

- Jeg tror godt, at man kan se, at der er et stykke vej til at gøre det her hold til et mesterhold. Det kan man se på tabellen, men det kan komme ved at lave nogle ændringer ved at få nogle spillere på plads. Det er jeg sikker på, lyder det fra Ståle Solbakken. 

For ham er der ingen tvivl om, at der er mange områder, som skal forbedres, hvis de skal overhale FC Midtjyllands mestre. Dog peger han særligt på ét område, hvor de har manglet noget for at blive rigtig farlige.

Læs også:Startopstillinger: De 22 udvalgte til derbyet mellem FCK og Brøndby

- Vi mangler lidt mere fysik på holdet. Det handler også om, hvad vi gør på den sidste femtedel, når vi har spillet modstanderne helt lave. Der skal vi have mere gennemslagskraft, så vi kan komme til at score flere af de nemme mål, siger han og fortsætter: 

- Og så skal vi se på, hvilke spillere, der kommer tilbage fra skade - og om de kommer tilbage. Jeg håber, at der sker noget i transfervinduet, men det er coronatider, så det er jo ikke sådan, at jeg har tusind-lapper i frakken, siger FCK-manageren. 

FC København måtte torsdage se FCM fejre det danske mesterskab med fire runder tilbage af Superligaen efter en midtjysk 3-1-sejr.

Læs også:Steinlein stikker til FCK: Opfatter det som et onemanshow

Læs også:Solbakken: Går efter sølv og mere ferie

Læs også:Irriteret Ståle: Vi skyder os selv i foden