Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ståle Solbakken: Det går bedre med Pep Biel

Pep Biel har haft en svært start i FC København, men det går fremad, lyder det fra Ståle Solbakken.

Pep Biel havde en afslutning på overliggeren i mandagens opgør mod AGF, og dermed var FC Københavns rekordindkøb få centimeter fra at score sit første mål for de danske mestre.

Det ville have været en tiltrængt succesoplevelse for spanieren, der har haft det svært i sin første tid i FC København og har set mange minutter fra bænken. Pep Biel har også høstet en del kritik i medierne, men foreløbig har Ståle Solbakken ikke rystet på hånden over 30 millioner-manden, og nordmanden er positiv, når snakken falder på spanieren.

Pep Biel er i fuld gang med at lære engelsk, så han kan kommunikere med alle sine holdkammerater, og også inde på banen er der fremskridt.

Læs også:FC København-stjernens svære start: Alt gik galt - jeg følte mig skyldig

- Det går bedre med Pep, det gør det helt klart. Jeg synes, han spiller en fin anden halvleg i Aarhus i mandags, og det har set godt ud på træningsbanen i de seneste 14 dage. Han har fået en lidt anden fysisk fremtoning, og det var først og fremmest der, han skulle bygge på, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

FCK-manageren er ikke i tvivl om, hvor Pep Biel er mest udfordret i sit spil.

- Han har slidt med det defensive, men det er han ikke den første spiller, der har gjort. Jeg vil sige, det er ret normalt. Det har vi tålmodighed til, fastslår Ståle Solbakken.

Læs også:Ekspert om FCK's rekordindkøb: Han har været smertefuldt ordinær

FC København har i øjeblikket Carlo Holse på skadeslisten, og det betyder formentlig, at Pep Biel kan se frem til en del spilletid, mens hans konkurrent kæmper for at komme til hægterne igen.

23-årige Pep Biel har været på banen i otte Superliga-kampe og står noteret for to assists. Han kom til FC København fra Real Zaragoza. 

Læs også:Nicolaj Thomsen: Det har ikke klikket på samme måde som i AaB

Læs også:FCK-rigmand fik Brøndby-trøje i gave: Svarer igen på Facebook

Læs også:FCK-talent kan få dansk pas inden for kort tid: Drømmer om landsholdet