• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ståle Solbakken: Føler stadig, at vi er på rette vej

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ståle Solbakken mener, at FC København er på rette vej.

Af Victor Risager

FC København var på jagt efter deres første sejr og deres første point i denne Superliga-sæson i deres kamp mod Vejle Boldklub søndag aften, og selvom de fik point, blev det endnu en skuffende affære for københavnerne.

Efter en times spil kom de nemlig foran med to mål, men den føring blev formøblet, og det måtte ikke ske, understreger cheftræner Ståle Solbakken over for FC Københavns hjemmeside.

- Selv om vi i perioder virkede lidt tunge i tanke og handling, så skal vi jo lukke kampen, når vi kommer på 2-0, siger Ståle Solbakken, som dog også tilføjer, at Vejle fortjente uafgjort.

Læs også:Jublende Vejle-spiller: Vi viser, at vi sagtens kan være med i Superligaen

Trods det skuffende kollaps imod Vejle Boldklub og sæsonstarten generelt, holder Ståle Solbakken til gengæld fast i troen om, at københavnerne er på rette vej efter deres seneste præstationer.   

- Vores to seneste kampe viste ellers, at vi var på rette vej, og vi havde håbet at bygge videre på det i dag. Men måske sad kampen i torsdags for meget i benene, og jeg skulle ikke have spillet med så mange af de samme, set i forhold til vores preseason og belastningen de sidste uger.

- Jeg føler dog stadig, at vi er på rette vej, men vi kæmper helt sikkert med tingene, det er tydeligt at se. Hverken holdet eller enkeltspillere er, hvor vi gerne vil være. Vi træner udmærket, og spillerne arbejder hårdt hver dag, men vi spiller hver tredje dag, og presset bliver ikke mindre, når vi ikke får resultaterne i Superligaen, siger Ståle Solbakken.

Læs også:Frisparksperle i overtiden sikrer Vejle point mod FCK

FC København får mulighed for at komme tilbage på sporet allerede om fire dage, når de skal møde kroatiske Rijeka i Europa League-kvalifikationen i en direkte kamp om en plads i gruppespillet.

- Det bliver en stor udfordring på torsdag, både fysisk og mentalt, for det er meget sæsondefinerende for os at komme i gruppespillet, siger Solbakken.

Kampen mod Rijeka spilles i Parken torsdag klokken 20.00

Læs også:Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller

---------------------------

Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus