Video : Tipsbladet
Superliga

Steinlein erkender: Jeg er max misundelig på FCK

Claus Steinlein fortæller også, at de dog kigger mest på dem selv.

FC Midtjylland har i denne sæson været uden europæisk gruppespil, mens FC København for anden sæson i træk har været med i Champions League-gruppespillet. Det er noget, som FCM-direktør misunder hos FCK.

Det erkender han om i et interview med DR2.

- Det der Champions League og være ude og oplevede de store eventyr og spille i en fyldt Parken, som de gjorde for tre uger siden, det er super fedt. Det ville jeg hellere. Det er det, vi har bygget trupperne til. Det er det, man skal have et hold til. Jeg er max misundelig på FCK.

Derudover køber han ikke, at de måler sig med FCK.

- Vi måler bare på os selv. Vi har igennem de sidste mange år løftet os år for år. Vi har vundet fem titler før sidste sæson, så jeg synes egentlig, at vi har gjort det rigtig godt. Men vi kom til at træffe nogle forkerte valg i de sidste 12 måneder, som har gjort, at vi ikke helt er der, hvor vi skal, siger han og fortsætter:

- Så vi kigger egentlig mest indendørs og ser på, hvordan er det, vi kan gøre nogle ting, så vi kan komme tilbage på det niveau, som vi var på for bare 12-18 måneder siden, lyder det fra Steinlein.

Claus Steinlein peger desuden på, at FCM har været med til at sørge for, at FCK selv har skulle løfte barren.

- Vi har været sportsligt foran dem, når vi kigger 18 måneder tilbage. Noget har de været foran os. Det er den duo, som man skal have for hele tiden at løfte sig. Lige nu er de bedst i Danmark og har gjort det rigtig godt - og så skal vi selvfølgelig forsøge for at hente dem. Men først skal vi have styr på vores egen butik, fastslår FCM-direktøren.

Det er dog gået den rette vej for midtjyderne på det seneste, og en af deres spillere mener nu, at de er tilbage i topstriden. Læs mere om det her.