• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Steinlein: FCK lider stadig under Ståle-fyring

Foto: Getty Images

Det kommer også til at betyde noget i næste sæson, at FC København er i gang med en genopbygning.

Af Oliver Okstrøm

Magtforholdet i dansk fodbold ligger i øjeblikket og vipper mellem FC Midtjylland og FC København, når man ser på en større årrække end bare lige i de sidste par år. For FCM-direktør Claus Steinlein er det også tydeligt at se på forholdet, at de selv ligger langt foran på det samlede point-antal i de sidste fire sæsoner.

Det fortæller han i optakten på Viaplay forud for midtjydernes kamp mod Brøndby.

I den forbindelse blev der også pustet lidt til situationen, da FCK valgte at fyre Ståle Solbakken som manager i klubben. Igennem Steinleins optik er det noget, som kommer til at få betydning i næste sæson også.

- Alt mulig ros til Ståle. Han har gjort en kæmpe forskel for dansk fodbold, og vi skal takke ham for de europæiske resultater, han har været med til at skabe. Men jeg synes, at den strategiske beslutning, som bestyrelsen traf ved at sætte Ståle i spidsen og tage alt ansvaret - det lider de lidt under nu, siger han og fortsætter:

- Og de har lidt udfordringer med, at de skal bygge et helt nyt hold op. De bliver kæmpe store og stærke igen, men de skal bygge noget nyt op med Jess Thorup og Peter Christiansen i spidsen, lyder det fra Claus Steinlein.

I samme interview var Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen desuden også med, hvor det blev til et klart svar på, hvorvidt FCM i øjeblikket er det mest magtfulde hold i dansk fodbold.

- Ja, lyder det korte og præcise svar fra Brøndby-bossen.

Steinlein har også udtalt sig om kampen søndag aften. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020