• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kenneth Stenild er på kontrakt i SønderjyskE resten af denne sæson. Han skal vikariere for skadede Nathan Coe.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Kenneth Stenild har de seneste uger trænet med SønderjyskE i håb om, at Superliga-klubben vil satse på ham i fraværet af skadede Nathan Coe. I dag har SønderjyskE så præsenteret aftalen med Stenild, der gælder for resten af denne sæson.

- Kenneth Stenild har gjort et godt indtryk, hvor han under opholdet i Tyrkiet tydeligt er blevet bedre og bedre. Han har været uden kamptræning i nogle måneder; men har efterhånden fået banket rusten af. Han har vist en rigtig god indstilling til tingene, og vi tror og håber, at han vil løfte sit spil i takt med træningspassene.

- Det er fortsat usikkert, hvornår Nathan Coe er helt tilbage i kampform. Det er heller ikke til at vide, om der opstår yderligere komplikationer i forbindelse med hans genoptræning. Vi er trygge ved Kenneth Stenild, som nok skal blive en god substitut mellem stængerne. Samtidigt er det også sundt med konkurrence på målmandsposten frem mod de sidste kampe i foråret, siger sportschef Ole Nielsen.

SønderjyskE har fået økonomisk hjælp af tre tilhængere, der i efteråret stablede en indsamling blandt klubbens fans på benene. Allerede da Stenild kom til prøvetræning, gjorde klubben det klart, at det ikke kunne lykkes at hente en ny målmand ind, medmindre der kom nye midler i kassen. Det kom der, og nu er Stenild altså SønderjyskE-målmand.

AC Horsens fritstillede i januar Kenneth Stenild et halvt år, før hans kontrakt udløb.

Superliga

Mere Superliga

Fokus