Det er ikke meget, OB har foretaget sig i transfervinduet, og det er et bevidst valg. Men klubben er klar til at agere, hvis muligheden byder sig.

Det har været et meget stille transfervindue i OB.

Allerede i januar skrev fynboerne kontrakt med Nicklas Helenius, og desuden er reservekeeper Thomas Mikkelsen kommet til. Oliver Lund, Michael Falkesgaard og angriberen Thomas Mikkelsen har sagt farvel.

I OB understreger man, at det er en del af strategien om at skabe noget kontinuitet og nogle automatismer, men fynboerne slår samtidig fast, at vinduet bestemt ikke er lukket i Odense.

- Der er ikke sket så meget, fordi vi hentede nogle i vinter, Casper Nielsen og Ryan Johnson, og de er med til at skabe den trup, vi gerne vil. I forhold til antallet så er vi dem, vi skal være, og vi er rigtig godt tilfredse med den trup, vi har, men vi holder øjnene åbne for, om der er en spiller, som kan forstærke os, siger sportsdirektør Jesper Hansen til TV2 Fyn og tilføjer:

- Omvendt så ved vi også, at vi kan risikere, at der bliver solgt en spiller i transfervinduet, men det er noget, vi selv har med at gøre. Vi vil frem til sidste dag kigge på, hvilke muligheder der er, og hvis der er noget, som kan forstærke os her og nu, men også på sigt, så er vi parate til at handle.

OB indleder sæonen i aften med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO