Video : Tipsbladet
Superliga

Stor AGF-profil klar til kamp mod FC Midtjylland

Casper Højer Nielsen melder sig klar til kamp mod FC Midtjylland.

Der er godt nyt for AGF forud for weekendens topbrag mod FC Midtjylland.

I et interview med Århus Stiftstidende melder venstre back Casper Højer Nielsen sig nemlig klar til kamp igen oven på en kort skadespause, hvor han har døjet med en fodskade.

Forsvarsprofilen har misset de tre seneste kampe for AGF,  siden han imod FC København modtog en stempling på en fod, han ugen forinden havde slået mod AC Horsens.

Han prøvede ellers at spille mod SønderjyskE, men måtte hurtigt give fortabt og har siden misset en Superliga-kamp mod Lyngby og en pokalkamp mod Kolding IF. Og med god grund. 

- Altså, jeg kunne ikke gå på min fod i 14 dage. Og selv da jeg prøvede at spille kamp mod SønderjyskE, var der ingen chance for at jeg kunne spille kampen, fortæller Casper Højer Nielsen til Århus Stiftstidende om skaden og forklarer, at hele benet var slemt tilredt.

Læs også:David Nielsen: Vi passer perfekt til at spille mod FCM, FCK og BIF

Men nu er han altså tilbage igen, og ifølge avisen trænede han også fuldt med onsdag.

Det er også god timing for AGF, at den dygtige venstre back vender tilbage nu. I weekenden møder de som nævnt de forsvarende mestre, FC Midtjylland, på hjemmebanen i Århus søndag klokken 16.00, og med en sejr kan århusianerne som minimum kravle op på Superligaens andenplads.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem er de dårligste?

Læs også:Optakt: AGF - FC Midtjylland

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Brøndby IF