• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

To store talenter forlænger med Brøndby IF

Både Christian Enemark og Magnus Warming forlænger med Brøndby IF.

Af Benjamin Lillelund

I slutningen af sidste sæson fik både Christian Enemark og Magnus Warming debut i Superligaen for Brøndby IF, og nu forlænger de begge kontrakten med henblik på at være en fast del af U19-holdet.

- Vi har været tilfredse med den udvikling, vi har set i Christian, og han viste mod SønderjyskE, at der er potentiale i ham.  Han har en god taktisk forståelse, og så har han den aggressivitet i sit spil, som vores spillestil kræver, siger chefen for Brøndby Masterclass, Kim Vilfort, til holdets hjemmeside.

- Nu skal vi, og især Christian selv, arbejde hårdt på, at han i løbet af de næste par sæsoner forhåbentligt bliver en fast del af Superliga-truppen. Christian har vist os, at han har den rette indstilling, og hvis han fortsætter med at have snuden i sporet, så kommer vi helt sikkert til at høre mere til ham.

For Magnus Warming, der med sine 16 år og 348 dage blev den yngste Superliga-spiller for Brøndby IF nogensinde, gælder kontrakten for de kommende tre år, hvor der skal arbejdes hen mod en fast Superliga-status.

- Magnus Warming er en god og rolig dreng, som har en professionel indstilling, og så har han altså et talent ud over det sædvanlige. Magnus er stadig meget ung, og han har derfor selvfølgelig meget, han skal lægge på sit spil - både teknisk og fysisk - før han kan konkurrere fuldt ud på seniorniveau, men det er det, vi nu skal arbejde videre med, forklare Vilfort.

Derudover har Brøndby IF også skrevet kontrakt med Ole Bjurs søn, Peter Bjur.

Superliga

Mere Superliga

Fokus