Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Stryger Larsen til BIF? Her er CV's svar

Det ligger ikke umiddelbart i kortene, at Jens Stryger Larsen er Brøndby-spiller den 1. februar.

Brøndby gjorde det i sommer, da de hentede Daniel Wass tilbage til Vestegnen efter mange år i udlandet, og de seneste måneder har der været spekuleret i, om Jens Stryger Larsen gør landsholdskollegaen kunsten efter.

For den tidligere nuværende Trapzonspor-spiller har længe været rygtet retur til Brøndby, fordi hans situation i Tyrkiet var uvis. 

For nylig var meldingen fra tyrkiske medier dog, at klubbens cheftræner, Abdullah Avci, alligevel ser en fremtid for Jens Stryger Larsen, som kan dække flere positioner på grund af sin alsidighed. 

Danskeren har da også været fast mand i denne sæson, hvor det kun var den seneste kamp mod Istanbulspor, at han ikke har fået spilletid i den hjemlige liga. Her var han for første gang henvist til bænken, fordi Bruno Peres er tilbage fra en langtidsskade. 

Jens Stryger Larsens mængde af spilletid i Tyrkiet kombineret med den gode løn, han får, gør også, at det ikke ligger i kortene, at han vender retur til Brøndby i dette transfervindue. Det gør Brøndbys sportschef, Carsten V. Jensen, det klart over for Tipsbladet.

- Det er ikke sådan, at vi står her og ikke kan sætte et hold, men man skal altid have respekt for dygtige spillere, som er derude – især Brøndby-spillere, som måske skal hjem.

- Det vigtige er, at når en Brøndby-spiller skal hjem, skal vedkommende være parat til at sætte en høj standard. Det skal være en spiller, som de andre kan læne sig op ad.

- Lige nu og her ved jeg, at Jens Stryger Larsen har en fin aftale i en rigtig fin klub og spiller regelmæssigt, så umiddelbart er det ikke et tema, lyder det fra "CV".

Dermed er der lige nu ikke lagt op til en genforening mellem de to parter.

Carsten V. Jensen gav også en status på, hvad man kan forvente fra Brøndby inden transfervinduets afslutning. Læs mere om det her.