• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-dansker er et brandvarmt emne i Italien

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den unge dansker er angiveligt jagtet af halvdelen af Serie A.

Af Victor Risager

Et hav af danske spillere er i løbet af de seneste år skiftet til italienske klubber. Måske tager et af Superligaens store talenter også turen snart.

I hvert fald er heftig interesse for Vejle Boldklubs talentfulde forsvarsspiller Oliver Provstgaard fra Serie A. Det slår Marius Nicolae, sportschef i Superliga-klubben, fast over for mediet Tuttomercatoweb.

- Jeg siger ikke dette, fordi han er en af ​​vores spillere, men han er brandvarm på markedet. Han er en venstrebenet midterforsvarer fra 2003, og det er Oliver Prostgaard. Han bliver allerede fulgt med interesse fra Italien, og ejerne vil lave et godt salg. Måske nu i januar, ellers hvis italienerne er gode og heldige, lander han i Serie A til sommer, siger Marius Nicolae ifølge mediet.

Der sættes ikke navn på nogle af bejlerne, men hos Tuttomercatoweb lyder det, at “halvdelen af Serie A” er ude efter den 20-årige dansker. 

Oliver Provstgaard har også imponeret i stor stil i VB over det seneste halvandet år. Han spillede et brag af en sæson i 1. division i fjor, og siden oprykningen har han også gjort det ganske fornuftigt i Danmarks bedste række. Desuden har han det seneste år været fast mand for U21-landsholdet, og i oktober bar han anførerbindet for mandskabet.

I VB har han desuden kontrakt til 2026, så det bliver ikke billigt at vriste stopperen væk fra Vejle.