• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-kamp udsættes 30 minutter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF udsættes med 30 minutter.

Af Victor Risager

FC Nordsjælland og Viborg FF brager sammen lørdag eftermiddag, men det bliver ikke klokken 16.00, som det ellers var planlagt.

Et uheld på Storebæltsbroen betyder nemlig, at gæsterne fra Viborg kommer senere til Farum, og af den grund er kampstart udskudt indtil 16.30. Det oplyser FC Nordsjælland selv i et opslag på det sociale medie Twitter.  

- På grund af uheldet på storebæltsbroen ankommer vores gæster fra Viborg senere end planlagt. Derfor er kamptidspunktet rykket med 30 minutter, så dagens opgør starter 16.30, skriver FC Nordsjælland.

Det er anden gang, at kampstart rykkes.

Oprindeligt skulle kampen spilles søndag klokken 16.00, men som følge af Viborg FF’s europæiske kampe mod B36 Torshavn fra Færøerne er kampen blevet rykket en dag frem. Viborg skal nemlig spille returkamp mod det færøske mandskab tirsdag, og hvis kampen var spillet søndag, havde viborgenserne slet ikke haft tid til at restituere.

Både FC Nordsjælland og Viborg FF har fået en start på sæsonen. FC Nordsjælland topper Superligaen med maksimumpoint efter tre runder, mens Viborg FF har hentet seks point.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.