• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-klub præsenterer endnu en kontraktforlængelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE er klar med klubbens fjerde kontraktforlængelse i denne uge.

Af Ole Hoffskov

Der har været godt gang i kuglepennen i SønderjyskE i denne uge.

Først var det den tidligere Brøndby-spiller Roni Arabaci, der forlængede sin kontrakt, dernæst fulgte Superligaens topscorer Haji Wright i slipstrømmen, inden det blev unge Isak Steiner Jensens tur. 

Nu er SønderjyskE klar med forlængelse nummer fire.

Læs også:OB-anfører overrasket over flyvende SønderjyskE

Denne gang er det den 20-årige angriber Peter Christiansen, der har lavet en ny kontrakt med topholdet. Peter Christiansen har forlænget sin aftale frem til udgangen af 2024.

- Peter Christiansen er et godt eksempel på vores talentudvikling, når det er bedst. Han er blevet formet godt i vores eget akademi, og han har virkelig budt sig godt til, efter han kom op i 3F Superliga-truppen. Vi har nu tre meget stærke angribere i Peter Christiansen, Anders K. Jacobsen og Haji Wright, og der er virkelig kamp om pladserne, siger sportschef Hans Jørgen Haysen og tilføjer:

- Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal dække Peter Christiansen op i kampene. Han er ren gift i feltet, og han har et hurtigt, kort aftræk, hvor han nærmest kan drible og afslutte på samme tid. Senest så vi hans kliniske afslutning i Skive, da han sendte os videre i Sydbank Pokalen efter en god aktion. Han har en god indstilling til tingene, og han er meget trænings- og læringsparat, så jeg er sikker på, at han går en lys fremtid i møde, siger Hans Jørgen Haysen.

Læs også:Optakt: OB - SønderjyskE

Hovedpersonen er glad for sin nye aftale.

- Det føles rigtig rart. Det er dejligt, at klubben stadig tror på mig, og nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme ud på banen og vise, at det er rigtigt af klubben at satse på mig. Det er dejligt, at der nu er styr på, hvad der skal ske de næste år. Det giver noget ro, og det giver mig noget at arbejde hen imod. Nu handler det om at fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, og min ambition er da også, at jeg i løbet af kontraktperioden skal ind og blive fast starter, og jeg vil klø på for, at det sker så hurtigt som muligt, siger Peter Christiansen.

Angriberen har spillet 42 kampe for SønderjyskE og har scoret syv mål.

Læs også:Jubel i Sønderjylland: Superliga-topscorer forlænger

Læs også:- Det var fedt, at de havde brug for at gøre os dårligere

Læs også:Har overbevist: SønderjyskE forlænger med tidligere BIF-talent

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus