Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-profil sælges til Dubai-klub

Tipsbladet kan afsløre, at Saeid Ezatolahi snart er fortid i Superligaen, da han er blevet solgt til Dubai-klubben Shabab Al Ahli.

Superligaen bliver snart en profil mindre.

Selvom det danske transfervindue er lukket, så har klubberne stadig mulighed for at sælge spillere, og det har Vejle Boldklub gjort.

Tipsbladet kan afsløre, at Superliga-klubben har solgt midtbaneprofilen Saeid Ezatolahi, der skifter til Dubai-klubben Shabab Al Ahli.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er det kun de sidste små detaljer, der mangler, og Vejle-fansene skal derfor ikke forvente, at Ezatolahi er i klubben længe endnu.

Ezatolahi har kun et halvt år tilbage af sin Vejle-kontrakt, så det giver god mening at sælge ham nu, inden han til sommer ville kunne smutte gratis.

Den 27-årige midtbanespiller er netop kommet hjem fra en god Asian Cup-kampagne med Iran, hvor Ezatolahi og co. nåede hele vejen til semifinalen.

De flotte præstationer for Iran har skabt sig i interesse fra Shabab Al Ahli, der nu har valgt at finde pengepungen frem.

Ezatolahi kom til Vejle i sommeren 2020, hvor han blev hentet på en fri transfer fra russiske Rostov. Undervejs har han været på et enkelt lejeophold, men det er i alt blevet til 84 kampe i Vejle-trøjen, hvori der blev lavet ni kasser og seks assister.

På sine gode dage har Ezatolahi vist højt niveau, men i mange kampe er han forsvundet for meget, hvorfor han i flere kampe er kommet fra bænken.