Foto: Getty Images
Superliga

Superliga-spiller tiltalt for at krænke mindreårige

En fodboldspiller fra den danske Superliga er blevet tiltalt for at krænke mindreårige på Snapchat.

Tilbage i starten af maj kom det frem, at en Superliga-spiller var blevet sigtet for at have krænket en mindreårig pige. Nu er der blevet rejst tiltale mod personen.

Det fremgår, ifølge Ekstra Bladet, af et anklageskrift i sagen mod spilleren, der er underlagt navneforbud.

Læs også:Gomes er ny HB Køge-anfører: En ære

Ifølge anklageskriftet har Superliga-spilleren blufærdighedskrænket to børn på henholdsvis 13 og 14 år over det sociale medie Snapchat. Til den 13-årige skulle han have sendt flere billeder af sin afklædte krop og efterspurgt billeder af hende i undertøj og bikini - efter sigende et sted mellem den 27. december 2019 og den 5. januar 2020.

Ekstra Bladet skriver desuden, at det i anklageskriftet lyder, at den 14-årige modtog tre billeder over Snapchat af spillerens erigerede lem, hvor han blandt andet skrev: "Du må bare lege lidt med."

Læs også:Kolding skriver med angriber for anden gang

Han skulle også have sendt en video, hvor han onanerer, til hende over selvsamme medie - denne gang med teksten: "Ville du ikke gerne have min pik oppe i dig lige nu da." Det skete den 27. marts i år.

Nu er Superliga-spilleren altså blevet tiltalt for blufærdighedskrænkelse, hvilket kan koste op til fire års fængsel. Det er endnu uvist, hvornår retssagen mod ham begynder.

Han har tidligere nægtet sig skyldig via sin advokat.

Læs også:Startopstillinger: Helten Riis erstatter Wind - Capellas skifter fire

Læs også:Medie: Vejle bejler til ophævet Malmö-spids

Læs også:Uheldig Hannover-dansker er blevet skadet igen