• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB'er: Det har været en hård periode

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den unge OB-angriber har ikke haft det nemt i de seneste måneder, fortæller han til fanmedie.

Af Victor Risager

Det sluttede med et skuffende nederlag for OB, da de fredag aften tog imod Vejle Boldklub i Superligaens kvalifikationsspil, men for fynboernes Max Fenger bød kampen på en optur.

Det fortæller den 19-årige angriber til fanmediet obstruktion.dk.

Max Fenger gjorde således comeback i kampen, da han med ti minutter igen blev sendt på banen i stedet for Mads Frøkjær. Det var hans første spilleminutter i 2021, efter at han siden november har siddet ude med en skade.

- Det var sgu skønt. Specielt nu hvor jeg ikke har spillet en kamp siden november. Det er skønt. Det har været en hård periode uden fodbold. Det var rigtig rart at komme ind, selvom resultatet ikke lige var det, jeg havde håbet på, lyder det fra Max Fenger ifølge obstruktion.dk.

Denne sæson har generelt været lidt af en skuffelse for den unge angriber. Efter at han i sidste sæson brød frem på scenen med fire mål på 10 kampe for OB, har Max Fenger i denne sæson været henvist til en reserverolle.

Han har blot været i aktion 10 gange i sæsonen, og det har udelukkende været som indstifter.  Det er blevet til en enkelt scoring indtil nu.

En tidligere OB'er har heller ikke haft det nemt på det seneste i sin nuværende klub, RB Leipzig. Det kan du læse om her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus