• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Superligaen indkalder til pressemøde: Nyt om rettighederne og kamptidspunkter

Foto: Jan Christensen/Getty Images

På et pressemøde senere tirsdag vil Superligaen løfte sløret for tildelingen af medierettighederne fra 2021 til 2024. Der er også nye kamptidspunkter på vej.

Af Kenneth Jensen

Den danske Superliga er klar med nye kamptidspunktet.

Superligaen A/S har indkaldt til et pressemøde i forbindelse med tildelingen af medierettighederne for 2021 til 2024, og her fremgår det, at der også træder nye kamptidspunkter i kraft allerede fra den kommende sæson.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan Divisionsforeningen har ønsket at gå ned til kun to kampdage, og det kan meget vel blive en realitet allerede nu, da det jo altså træder i kraft allerede om en måneds tid.

Det er klokken 11, at det offentliggøres, hvem der er blevet tildelt medierettighederne til dansk klubfodbold for 2021 til 2024, samt hvordan de nye kamptidspunkter skal se ud. Med kun to kampdage, er det bestemt en mulighed, at der nu om søndagen skal være nogle kampe, der spilles samtidig, og dermed giver et hint af gamle dage, hvor alle spillede samtidig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.