• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Superligaens tag-selv-bord: 10 kontraktfrie spillere

Superligaens tag-selv-bord: 10 kontraktfrie spillere
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Transfervinudet er lukket, men i både Danmark og resten af verden står spillere uden kontrakt. Vi har kigget på nogle af dem, der kunne være aktuelle for Superliga-klubberne.

Af Tipsbladet.dk

Transfervinduet er lukket, og det er ikke længere muligt at købe og sælge spillere. Så hvis Superliga-klubberne stadig pønser på at forstærke sig, skal det ske med spillere, der pt. står uden kontrakt.

Dem er der imidlertid også en række interessante navne af. 

Tipsbladet.dk har samlet 10 navne, som står uden kontrakt, og som de 14 Superliga-klubber frit kan erhverve uden for transfervinduets åbning. 

Anders Lindegaard
Position: Målmand
Seneste klub: Preston North End

De seneste år har ikke været gode for den tidligere landsholdsmålmand, der sluttede sin tid i Preston af med at være bænkevarmer. Spørgsmålet er, om den 33-årige keeper har lyst til at vende tilbage til dansk fodbold, og om danske klubber har råd til at betale den løn, han givetvis vil kræve.

---

Dioh Williams
Position: Angriber
Seneste klub: Gefle

En af listens wildcards. Williams spillede 62 Superliga-kampe og scorede 13 mål, da han var i AGF. Nu er han blevet 33 år og har været uden klub siden januar, da han forlod Gefle i Sverige.

---

Dzhamaldin Khodzhaniazov
Position: Forsvarsspiller
Seneste klub: AGF

Den russiske forsvarsspiller var ikke overbevisende i AGF-trøjen, men han kender dansk fodbold, og i hjemlandet er der store forventninger til Dzhamaldin Khodzhaniazov. Russeren er formentlig bedre, end hvad han viste i AGF, og måske en dansk klub kan fristes til at give ham chancen.

---

Patrick Olsen
Position: Midtbanespiller
Seneste klub: Grasshoppers

Den tidligere Brøndby-spiller var et stort talent i sine unge dage, og derfor blev han også solgt til storklubben Inter. Alt i alt har midtbanespilleren dog ikke haft den store medvind i sin karriere, og det er blevet til mange uforløste klubskifter. På sidstedagen fik han ophævet sin kontrakt med schweiziske Grasshoppers, og han kan meget vel være på vej hjem til dansk fodbold.

---

Thomas Juel-Nielsen
Position: Forsvarsspiller
Seneste klub: Maccabi Netanya 

Forsvarsspilleren havde et flot forår i AGF, men de to parter kunne ikke nå til enighed om at fortsætte samarbejdet, og derfor skiftede Thomas Juel-Nielsen til Maccabi Netanya i Israel. Nielsens israelske eventyr blev dog et uhyre kort et af slagsen, og efter kun få uger blev kontrakten ophævet. 

---

Morten Knudsen
Position: Midtbanespiller
Seneste klub: Inter

Hvis det var noget med en dansk midtbanespiller med erfaring fra storklubben Inter, så er Morten Knudsen lige sagen. Den rødhårede midtbanemand skiftede til Inter siden 2013, men han nåede aldrig at optræde for klubbens førstehold. Morten Knudsen har været på leje i Prato og Reggina, men for nylig blev hans kontrakt med Inter ophævet. 

---

Marcus Nilsson
Position: Forsvarsspiller
Seneste klub: Pohang Steelers

Tilbage i 2011 var svenske Marcus Nilsson et brandvarmt navn i FC København, og et skifte var tæt på at blive en realitet. Nu kan den 29-årige forsvarsspiller hentes kvit og frit efter et ophold i Pohang Steelers i Sydkorea. Marcus Nilsson, der har en enkelt svensk landskamp på CV'et, har også en fortid i klubber som Kalmar, Fleetwood Town og Stabæk.

---

Jude Nworuh
Position: Angriber
Seneste klub: FC Ilves

Jude Nworuh har en fortid i FC Midtjylland, Fredericia og AC Horsens, men han har ikke været i dansk fodbold siden 2015. Nu kan han frit hentes tilbage, hvis det skulle friste. Nigerianeren er transferfri efter et ophold i Finland.

---

Tobias Weis
Position: Midtbanespiller
Seneste klub: VfL Bochum

Det er nok ikke særlig sandsynligt, at Tobias Weis ender i Danmark, men faktum er, at Brøndby for et år siden forhandlede med den 32-årige midtbane. De blå-gule er ikke længere et tema, men måske andre danske klubber har noteret sig den rutinerede tysker.

---

Conor O'Brien
Position: Central midtbane
Seneste klub: AC Horsens

Med 100 Superliga-kampe på sit cv bør Conor O'Brien have en chance for at vinde en kontrakt hos en Superliga-klub. Han er ikke god nok til at spille for et tophold, men Conor O'Brien er bare 28 år, og i den alder plejer de fleste at peake. Mon ikke, der er lidt dansk interesse amerikaneren.

Fotos: Getty Images

Superliga

Mere Superliga

Fokus