2016-02-09 16:58
Foto: Philip Davali/Polfoto

Selv for klubber, der ikke har den store mønt på lommen, er der mulighed for forstærkning. Og vi ser her på nogle af de bedste, transferfrie spiller.

Hvorfor betale, hvis man kan få kvit og frit?

Transfervinduet er lukket, og der er klubber, der ikke har fået de spillere, de ønskede. Men fortvivl ej, klubber og fans, for der er stadig mulighed for at forstærke truppen.

Markedet for de transferfrie spillere er fortsat åbent, og det betyder, at klubber kan føje til trupperne.

Så hvad venter I på?

Her er nogle af de gode navne, der fortsat jagter en klub.

Søren Christensen
Midtbanespiller, 29 år
Klubløs - tidligere FK Haugesund

Den danske midtbanespiller sagde for et år siden farvel til FC Nordsjælland efter mange års tro tjeneste. Christensen ville prøve sig af i udlandet, og han landede i Norge hos Haugesund. Her har opholdet ikke været en udpræget succes, og spørgsmålet er nu, om han bliver i udlandet, eller om han vender hjem? FC Nordsjælland står måske klar med åbne arme - i hvert fald har Christensen før gjort det godt i FCN. Eller hvad med OB, der siger farvel til Matti Lund Nielsen?

Francis Dickoh
Forsvarsspiller, 33 år
Klubløs - tidligere FC Midtjylland

Forsvarsspiller Francis Dickoh har ikke fået meget spilletid det seneste år, men han er trods alt en rutineret spiller, der har spillet i Holland, Skotland, Grækenland og Belgien og har godt med kampe for FC Nordsjælland og FC Midtjylland. Han har også landskampe for Ghana på cv'et. Dickoh har fortsat noget at byde ind med, og måske kan det være i en rolle som trupspiller? Han har i hvert fald accepteret den rolle i FCM uden at tude.

Baye Djiby Fall
Angriber, 30 år
Klubløs - tidligere Karsiyaka

Det er næsten for oplagt at sende Djiby Fall til Randers FC, men klubben jagter en stor angriber i Djiby Fall-stilen, og den senegalesiske angriber har fået ophævet sin aftale med Karsiyaka. Det ligger derfor Fall frit for at skifte til Superligaen, skulle nogen ønske hans kvaliteter, og det er da ikke helt urealistisk, at han vender tilbage. Fall har i sin karriere bevist, at han har en skarp målnæse, han kender Danmark og han har fortsat et par gode år i sig.

Remi Johansen
Midtbanespiller, 25 år
Klubløs - tidligere Tromsø

Midtbanespiller med god rutine. Hans agent har udtalt, at der kigges mod Danmark og Sverige, selv om Johansen endnu ikke helt har lukket døren i forhold til en forlængelse i den norske klub. Kan måske forstærke en bund seks klub i Danmark, hvor han med sine evner til at lave mål fra midtbanen faktisk kommer med en kompetence, som er svær at få fat på i moderne fodbold. Viborg kan være en klub, hvor der er brug for en ekstra midtbanespiller.

FÅ FLERE NAVNE PÅ NÆSTE SIDE

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO