Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaens tag-selv-bord: Mange interessante spillere er gratis

Transfervinduet er lukket, men der kan stadig hentes transferfrie spillere, og der er mange interessante navne at plukke.

Januars transfervindue er lukket, og det er ikke længere muligt for de danske Superliga-klubber at købe nye spillere. Det er dog stadig muligt at forstærke sig.

I den forbindelse skal klubberne tage for sig i buffeten af transferfrie spillere, og der er også prominente navne at hente i det marked. Mange interessante navne står således uden klub, og de skulle nok kunne friste op til flere i Superligaen.

Tipsbladet.dk lister her otte navne, der kan hentes transferfrit.

Joshua John
Offensivspiller, 30 år
Klubløs - tidligere Bursaspor

Joshua John havde tidligere i karrieren stor succes i FC Nordsjælland, og 30 år er ingen alder, så der er helt sikkert masser tilbage i posen hos hollænderen, der er ledig på markedet efter en svær periode i tyrkiske Bursaspor. Kunne være et interessant comeback i Superligaen.

Gregers Arndal-Lauritzen
Forsvarsspiller, 20 år
Klubløs - tidligere Brøndby IF

Venstre backen ophævede sin kontrakt med Brøndby IF på deadlinedag, og dermed kan han i ro og fred finde en ny klub. Gregers Arndal-Lauritzen har trænet med i hollandske FC Den Bosch, men det kastede ikke en aftale af sig. Måske en dansk klub slår til.

David Boysen
Angriber, 27 år
Klubløs - tidligere Elfsborg

Seks måneder i Brøndby IF, seks måneder i Roda, 12 måneder i Lyngby BK, seks måneder i Beitar Jerusalem og seks måneder i Elfsborg. Kontinuitet har mildt sagt ikke præget David Boysens karriere de seneste tre år, og han trænger helt sikkert til at finde roen og spilleglæden. Mon ikke, at han kigger efter en klub i Danmark. 

Martin Vingaard
Midtbanespiller, 33 år
Klubløs - tidligere Tampa Bay Rowdies

Den tidligere FCK- og FCN-profil har tilbragt de seneste par år i USA, hvor han har tørnet ud for Tampa Bay Rowdies. 1. december udløb hans kontrakt, og midtbanespilleren er nu på jagt efter en ny arbejdsgiver. Martin Vingaard står noteret for 267 kampe i Danmarks bedste række, og hvis en Superliga-klub er på jagt efter noget rutine og en dødboldsspecialist, vil det være oplagt at give Vingaard et kald.

Ibrahim Moro
Midtbanespiller, 25 år
Klubløs - tidligere Silkeborg IF

Da Ibrahim Moro kom til Silkeborg IF, gjorde han det så godt, at klubben efter ganske kort tid tilbød ham en lang kontraktforlængelse. Moro har ikke kunnet følge op på succesen, og nu kan han erhverves kvit og frit. 

Kim Ojo
Angriber, 30 år
Klubløs - tidligere Lyngby BK

Nigerianeren har stået uden kontrakt, siden han brød med Lyngby BK i sommer. Kim Ojo er et fysisk pragteksemplar - eller "et dyr", som David Nielsen tidligere har kaldt ham - og kan en dansk klub få ham i form, er der en god, gratis angriber at hente. 

Brandao
Angriber, 28 år
Klubløs - tidligere Vendsyssel FF

Meldingen fra Vendsyssel FF var, at man gerne ville forlænge aftalen med Brandao, men det lykkedes ikke før nytår, og derfor er brasilianeren ledig. Der er interesse fra både Danmark og Brasilien.

Alexander Kacaniklic
Kantspiller, 27 år
Klubløs - tidligere Nantes

Svenskeren har tidligere været udlejet til FC København, og spørgsmålet er, om han atter har en dansk klub i røret i løbet af januar. Alexander Kacaniklic ophævede i juledagene sin kontrakt med FC Nantes, og han har slet ikke været på banen i denne sæson. Kacaniklic skal for alvor have gang i karrieren igen, og både Brøndby og OB viser angiveligt interesse.