• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Svensk medie: FC København jagter tunesisk midtbanespiller

FC København kigger angiveligt på Issam Jebali, der er blevet en stor profil i svenske Elfsborg

Af Mikkel Sloth

FC København har handlet godt ind denne sommer, hvor blandt andre Kenan Kodro, Jesse Joronen, Andreas Bjelland og Dame N'Doye er kommet til klubben. Der er faktisk blevet handlet ind til alle kæder undtaget midtbanen, men det kan der nu blive lavet om på.

I hvert falder melder det svenske medie Fotbolldirekt.se, at mesterskabskandidaterne er blandt bejlerne til den tunesiske midtbanespiller Issam Jebali. Han har slået sine folder i Allsvenskan-klubben Elfsborg siden 2016, og præstationerne her har nu gjort ham til et emne i større klubber udenfor Sverige.

Men FC København er ikke de eneste, der har 26-årige Jebali i kikkerten. Også tjekkiske Sparte Prag meldes interesseret i midtbanespilleren, der i denne sæson dog også er blevet brugt i angrebet med tre mål og en assist til følge.

Issam Jebalis agent Moses Ssewankambo vil hverken be- eller afkræfte, at en transfer kan være på vej. Heller ikke, om FC København kunne være en mulig destination for den alsidige tuneser.

Issam Jebali har kontrakt med Elfsborg frem til 2021, og han skal derfor købes ud af kontrakten med den svenske klub. Historien melder dog intet om, hvor høj en salgspris Elfsborg har sat på ham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...