• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Svensk medie: FC København jagter tunesisk midtbanespiller

Foto: FCK

FC København kigger angiveligt på Issam Jebali, der er blevet en stor profil i svenske Elfsborg

Af Mikkel Sloth

FC København har handlet godt ind denne sommer, hvor blandt andre Kenan Kodro, Jesse Joronen, Andreas Bjelland og Dame N'Doye er kommet til klubben. Der er faktisk blevet handlet ind til alle kæder undtaget midtbanen, men det kan der nu blive lavet om på.

I hvert falder melder det svenske medie Fotbolldirekt.se, at mesterskabskandidaterne er blandt bejlerne til den tunesiske midtbanespiller Issam Jebali. Han har slået sine folder i Allsvenskan-klubben Elfsborg siden 2016, og præstationerne her har nu gjort ham til et emne i større klubber udenfor Sverige.

Men FC København er ikke de eneste, der har 26-årige Jebali i kikkerten. Også tjekkiske Sparte Prag meldes interesseret i midtbanespilleren, der i denne sæson dog også er blevet brugt i angrebet med tre mål og en assist til følge.

Issam Jebalis agent Moses Ssewankambo vil hverken be- eller afkræfte, at en transfer kan være på vej. Heller ikke, om FC København kunne være en mulig destination for den alsidige tuneser.

Issam Jebali har kontrakt med Elfsborg frem til 2021, og han skal derfor købes ud af kontrakten med den svenske klub. Historien melder dog intet om, hvor høj en salgspris Elfsborg har sat på ham.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.