AaB forfremmer talent til førsteholdet
2016-01-14 11:05
Foto: AaB

Andreas Blomqvist har kun fået én Superliga-kamp i sit første år i AaB, og han er utålmodig efter spilletid. Han har dog ikke sagt til klubledelsen, at han gerne vil tilbage til Sverige.

I sin karriere har Andreas Blomqvist spillet flere kampe for det svenske landshold, end han har for sin klub, AaB. Han har ellers været i Aalborg i et år, men det har været småt med chancer for Superligaens nummer to.

Én ligakamp er alt, hvad det kunne blive til i 2015, og det frustrerer ikke overraskende midtbanemanden med to svenske landskampe bag sig.

- Selvfølgelig er han utålmodig. Det håber jeg i hvert fald. Jeg håber, at alle, der ikke spiller fast, er det. Det ved jeg også, at Andreas er, siger sportsdirektør Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

Foruden de fem minutters spilletid mod Hobro i marts måned, har 23-årige Blomqvist spillet i et par pokalkampe. Det er selvsagt ikke alverden, men på trods af utålmodigheden har svenskeren ikke bedt om komme hjem til Sverige. Der var ellers interesse fra to Allsvenskan-klubber i december.

- Nej, han har ikke sagt, at han gerne vil hjem. Han vil gerne blive og give det en skalle. Det er den indstilling, vi godt kan lide, fortæller Allan Gaarde, der melder om status quo i forhold til spillerens kontraktsituation.

- Status er, at vi stadig har kontrakt med Andreas. Han er i fuld gang med opstarten. Vi håber, at han kan tage det næste skridt og komme tættere på holdet. Men han er også ramt af, at holdet har gjort det godt. Vi har en fin dialog med Andreas, men han har selvfølgelig også behov for at spille kampe, siger Gaarde om Blomqvist, der har kontrakt helt til sommeren 2019. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO