Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko om Celtic-comeback: Hvis de ringer, er jeg klar

Erik Sviatchenko vil ikke afvise at vende tilbage til Celtic, hvis de ringer, siger han i et skotsk radioprogram.

Han kunne løfte Superliga-trofæet som anfører for FC Midtjylland tidligere på sommeren, men Erik Sviatchenko skal nok ikke spille resten af karrieren i det midtjyske. Han har ambitioner om at prøve sig af i udlandet igen, har han før indrømmet

Den 28-årige forsvarsspiller har tidligere spillet to år i Celtic, der købte ham i FC Midtjylland i 2016, før de sendte ham tilbage til Heden i 2018.

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

Og hvis netop Celtic skulle ringe efter ham igen, ville Sviatchenko ikke sige nej. Det fortæller han ifølge Daily Record i radioprogrammet Go Radio.  

- Det var en oplevelse, som jeg elskede hvert sekund af, og noget, som jeg håber, jeg kan opleve igen. Man ved aldrig. Hvis de ringer, vil jeg altid være klar på at vende tilbage, siger Erik Sviatchenko og tiløjer:

Læs også:Celta-træner udelader Pione Sisto til testkamp

- Nogle ting sker af en grund, og som vi snakker om, vil jeg måske spille på Celtic Park igen en dag. Måske ikke i Celtic-trøjen, men det kan være i en anden trøje.

I Celtic nåede Erik Sviatchenko at spille 63 kampe med to mål til følge, mens det i FC Midtjylland er blevet til mere end 200 kampe. Forsvarskrigeren har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med Ulvene. 

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper